Botervis
gepekeld, met forelmousse en spitskool
.
Terrine van bospaddenstoelen
met Pata Negra ham en hazelnoot
.
Consommé
gerookte duif
.
Lasagne
van Noordzee vis
.
Wildzwijnhaas
met kastanjepuree, quiche van spruitjes, spek en noten
.
Sorbet van Gieser-Wildeman
appelbeignet en boerenjongens
.
57,50 pp.
.
Dit menu wordt op kerstavond, eerste en tweede kerstdag
geserveerd.
Soerenseweg 4b
7314 CC Apeldoorn
Tel: 055-5762934
Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 16:30 uur.
Zondags geopend voor gezelschappen vanaf 20 personen.
Parkeren doet u gratis naast de deur op de parkeerplaats van de tandartspraktijk, wij zijn wel genoodzaakt deze parkeerplaats af te sluiten nadat de laatste gast ons pand verlaat.
Leerling bediening of kok? Solliciteren kan altijd!